• OMX Baltic0,11%295,88
  • OMX Riga0,1%921,32
  • OMX Tallinn0,09%2 008,17
  • OMX Vilnius−0,11%1 232,36
  • S&P 500−0,32%6 481,5
  • DOW 30−0,48%45 400,86
  • Nasdaq −0,03%21 700,39
  • FTSE 100−0,09%9 208,21
  • Nikkei 2251,03%43 018,75
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,15
  • EUR/RUB0,00%95,16
  • OMX Baltic0,11%295,88
  • OMX Riga0,1%921,32
  • OMX Tallinn0,09%2 008,17
  • OMX Vilnius−0,11%1 232,36
  • S&P 500−0,32%6 481,5
  • DOW 30−0,48%45 400,86
  • Nasdaq −0,03%21 700,39
  • FTSE 100−0,09%9 208,21
  • Nikkei 2251,03%43 018,75
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,15
  • EUR/RUB0,00%95,16
  • 02.11.19, 06:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Restoranitest: Itaalia Tallinki moodi

Suvel lisas Tallink oma restoraniportfelli uue söögikoha, Itaalia köögiga Ristorante Flavore. Nii kui kõikjal maailmas, on Itaalia ka meil üks gastronoomiliselt paremini esindatud maid. Üks hea itaallane mahub teiste hulka ikka veel ära.
Natuke tööstuslik, natuke nostalgiline, kuid ootamatult avar ja üllatavalt värske – nii võib iseloomustada restorani Flavore.
  • Natuke tööstuslik, natuke nostalgiline, kuid ootamatult avar ja üllatavalt värske – nii võib iseloomustada restorani Flavore.
  • Foto: Raul Mee
Ainult et sadama ja Kultuurikatla vahel asuvat Flavoret on väga raske iseseisvalt üles leida, käiguteed lihtsalt ei vii sellest mööda. Pealegi on sadama ümbruse söögikohad oma linna kodanike poolest justkui hüljatud, jäetud turistide hooleks. Aga ega turistidelgi pole tänavafrondist veidi tahapoole jääva restorani märkamine kuigi lihtne.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.25, 12:45
Valdo Kalm: rohelahendused meelitavad kohale uued ärivõimalused
Tallinna Sadama eesmärk on olla Läänemere uuendusmeelseim sadam, sest innovatsioon ja keskkonnasõbralikkus loovad konkurentsieelise.

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele