Heidi Vihma • 22 veebruar 2020
Erilehed
Ainult tellijale

Restoranitest: La Bottega püsib edukas

La Bottega esindab trattoria-stiili – laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road.  Foto: Raul Mee

La Bottega on esindanud Itaalia kööki juba rohkem kui kümme aastat. Alguses legendaarse peakoka Nicolo Tanda, nüüd tema poolt sisse töötatud radu käiva eestlasest peakoka käe all.

Kui La Bottega aastal 2008 ukse avas, olid mõned Itaalia restoranid juba pankrotti läinud. Põhiliselt ülearuse hiilguse tõttu. La Bottega tuli rahvale lähemale – mitte ristorante, vaid trattoria, kus laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road. Sama joont hoiab ta siiani, kuuludes kahtlematult vanalinna stabiilseimate restoranide hulka.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum