La Bottega on esindanud Itaalia kööki juba rohkem kui kümme aastat. Alguses legendaarse peakoka Nicolo Tanda, nüüd tema poolt sisse töötatud radu käiva eestlasest peakoka käe all.

- La Bottega esindab trattoria-stiili – laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road.
- Foto: Raul Mee
Kui La Bottega aastal 2008 ukse avas, olid mõned Itaalia restoranid juba pankrotti läinud. Põhiliselt ülearuse hiilguse tõttu. La Bottega tuli rahvale lähemale – mitte ristorante, vaid trattoria, kus laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road. Sama joont hoiab ta siiani, kuuludes kahtlematult vanalinna stabiilseimate restoranide hulka.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Keevitaja suudab õppida programmeerima ja ajakirjanik andmeid skriptides analüüsima. Digiteadlikkus ei ole enam lisaväärtus – see on juhtimiskompetentsi keskne osa. Tehnoloogia ei kuulu ainult IT‑osakonda, vaid strateegilisse tuppa, kus langetatakse otsuseid.