La Bottega on esindanud Itaalia kööki juba rohkem kui kümme aastat. Alguses legendaarse peakoka Nicolo Tanda, nüüd tema poolt sisse töötatud radu käiva eestlasest peakoka käe all.

- La Bottega esindab trattoria-stiili – laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road.
- Foto: Raul Mee
Kui La Bottega aastal 2008 ukse avas, olid mõned Itaalia restoranid juba pankrotti läinud. Põhiliselt ülearuse hiilguse tõttu. La Bottega tuli rahvale lähemale – mitte ristorante, vaid trattoria, kus laudadel ruudulised linad ja menüüs traditsioonilised road. Sama joont hoiab ta siiani, kuuludes kahtlematult vanalinna stabiilseimate restoranide hulka.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kui veel mõned aastad tagasi seostati 5G-d pigem tulevikutehnoloogia ja lubadustega, siis tänaseks on see muutunud praktiliseks osaks meie igapäevasest digielust. Kasutajate jaoks ei ole 5G enam lihtsalt kõrgem number mobiilside generatsioonide reas, vaid platvorm, millel toimivad teenused, mida peame iseenesestmõistetavaks – alates TV voogedastusest ja videokõnedest kuni nutikate koduseadmete ja pilvemängudeni.