Tallinna lauluväljaku kõrval asuvas hotellis Oru Hub on avatud Eesti esimene lihapallibistroo. Vaatamata sellele, et turistid on muutunud harulduseks, leidsin ainsa viite uudse söögikoha kohta soomekeelsest ajalehest.

- Oru Hubi hotell pakub vabakontoreid ja on restorani muutnud bistrooks.
- Foto: Raul Mee
Koroonapiirangute tõttu on ilmselt kõige raskem vanalinna restoranidel, kes on oma äriplaani turistidele rajanud, ja muidugi ka hotellirestoranidel. MEKK ja Konrad, mõlemad väga hea tasemega, on uksed juba kinni pannud. Oru Hub Hotel pakub oma ruumes vabakontorit – “privaatseid nurgakesi ja hiiresõbralikke laudu”, restoran aga on end ümber kujundanud lihapallibistrooks.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Tervisekindlustus ei ole enam pelgalt hüve – see on muutumas tööandja konkurentsieeliseks, mida ootavad nii noored spetsialistid kui ka kogenud töötajad. Mida tervisekindlustus tegelikult katab, kuidas on töötajate ootused viimastel aastatel muutunud ja kuidas see kõik mõjutab tööandja brändi?