investor Toomas • 11. aprill • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Dividendisadu ja maksumaksmine läheb lahti

Investor Toomas
Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Lõin kokku dividendinumbrid, mida sel aastal oma portfelli ettevõtetelt võin oodata, ning avastasin oma rõõmuks, et tänavu potsatab minu kontole suurem summa kui eelmisel aastal. Meelehärmi valmistab aga selle kõigega kaasnev maksukohustus.

Nii peaks sel aastal pärast maksude maksmist minu kontole laekuma kokku 5285,58 eurot, mida on pea 3 protsenti rohkem kui möödunud aastal. Toona sain omanikutuluna kätte 5141,89 eurot. Välja olen teeninud aga sel aastal 5871,71 eurot dividendi.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt