investor Toomas • 11. aprill 2018
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Dividendisadu ja maksumaksmine läheb lahti

Investor Toomas  Foto: Anti Veermaa

Lõin kokku dividendinumbrid, mida sel aastal oma portfelli ettevõtetelt võin oodata, ning avastasin oma rõõmuks, et tänavu potsatab minu kontole suurem summa kui eelmisel aastal. Meelehärmi valmistab aga selle kõigega kaasnev maksukohustus.

Nii peaks sel aastal pärast maksude maksmist minu kontole laekuma kokku 5285,58 eurot, mida on pea 3 protsenti rohkem kui möödunud aastal. Toona sain omanikutuluna kätte 5141,89 eurot. Välja olen teeninud aga sel aastal 5871,71 eurot dividendi.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum