investor Toomas • 23 veebruar 2020
Investor Toomas
Ainult tellijale

Buffetti valik on aktsiad

Maailma ühe rikkaima mehe Warren Buffetti kiri oma impeeriumi aktsionäridele on minu jaoks iga-aastane kohustuslik kirjandus.

Warren Buffet saatis eile Berkshire Hathaway aktsionäridele iga-aastase kirja. Foto: AFP/Scanpix  

Küsimusi oli omajagu – näiteks kas ütleb Buffett midagi selle kohta, et Berkshire Hathaway aktsia tootlus mullu nii tugevalt S&P 500 indeksile alla jäi. Või mis ikkagi saab juba 128 miljardile dollarile kuhjunud vabast rahast, millele pole suudetud aastaid väärilist rakendust leida. Äkki siiski hakkab ka Berkshire Hathaway lõpuks dividendi maksma, olgugi et Buffett ei pea sellist asja mõistlikuks ei maksude ega vara kogumise vaatenurgast.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum