Tallinna kalleim restoran 180 kraadi jahib kolmandat Michelini tärni, mille saajad tehakse teatavaks 19. juunil.
Restorani omanik Sten Sarap nendib, et selline tunnustus oleks kui kulinaarne olümpiavõit. "See oleks ajalugu, sest Soomes ei ole kolme tärni. Saaks soomlastele ära teha. See on nagu olümpiavõit, sest enam kõrgemale minna ei saa," rääkis ta.
Sarap rääkis veel ka restorani majanduslikust tervisest, äpardustest tipprestoranides ning andis lisaks omapoolseid soovitusi värsketele toiduettevõtjatele.
Saates esimeses pooles vestlesime aga eelmine aasta Michelini rohelise tärni pälvinud Valgamaal asuva restorani Kolm Sõsarat ühe omaniku Triin Rätsepaga. Juttu tuli läinud aastast ja muutustest, mis väärikas tunnustus endaga kaasa tõi. Rätsep rääkis ka väljakutsetest, millega tuleb pisikeses kohas ettevõtlusega tegeledes silmitsi seista.
Intervjueeris Joonas-Hendrik Mägi.
Foto autor: Raul Mee.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.