Roheline mõtteviis on viimasel ajal jäänud koroonapandeemia varju. Argumendid, millega põhjendatakse endiselt rohket tarbimist, on justkui piinlikud vabandused, ütles Fotografiska kaasasutaja ja peakokk Peeter Pihel.
Pihel rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et nad juurutavad ise oma toitude valmistamisel võimalikult efektiivset ja keskkonnasõbralikku lähenemist ja loodavad, et sarnased veendumused jõuavad ka teisteni. "Kõik hakkab enesest peale, isegi väikestest sammudest," ütles peakokk.
Pihel rääkis lisaks, kuidas näitab Fotografiska ise selliste põhimõtete elluviimisel eeskuju ja kuidas mõjutab koroonapandeemia toitlustusäri.
Peeter Pihelit intervjueeris Rivo Sarapik.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.