Kolme maailmatasemel restorani peakokk Koit Uustalu rääkis Äripäeva Raadio hommikuprogrammis, et Pühajärvel tegutseva restorani näitel harjutati piirangutega juba enne pandeemiat, sest klientuur oli talviti oluliselt väiksem kui suvel.
Koit Uustalu on peakokk kolmes söögikohas, mis pääsesid väärtrestoranide teejuhti White Guide 2022: GMP Pühajärve restoran, GMP Patisserie restoran Tartus ja Von Gernet Haapsalus.
Rääkisime intervjuus Uustaluga, kas tänavune aasta on nõudnud kõrge taseme hoidmiseks ekstra pingutusi ning mida ta arvab hiljutises Äripäeva juhtkirjas välja öeldud seisukohast, et valitsus peaks eraldama raha Michelini giidide Eestisse toomiseks.
Hommikuprogrammi tegid Karl-Eduard Salumäe ja Rivo Sarapik.
Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.