• Jaga lugu:

    Tuleviku liha tuleb eestlaste abiga laborist

    Sel korral tuleb rohetehnoloogia saates jutuks tehisliha, haavaravi ja kõik muu, mida saab teha nanokiududest. Kui suur osa maailma lihatarbimisest tuleb prognooside järgi juba lähikümnenditel laboritest, siis kuidas see kõik keskkonda aitab ja mil viisil on võimalik, et eestlased oskavad selleks kõigeks vajalikke nanokiude sada korda odavamalt teha? Sellest räägivad saates iduettevõtte Gelatex kaasasutajad Mari-Ann Meigo-Fonseca ja Märt-Erik Martens. 

    Saatejuht on Mart Valner. Saadet toetavad Cleantech Estonia ja Sunly.

    Foto: Gelatex

    • Cleantech
    • 15.02.2022
    • KIIRUS:
    Tuleviku liha tuleb eestlaste abiga laborist
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.