Äripäev • 27. detsember 2014 • 2 min
Jaga lugu:

Iga pere väärib uut korterit

„Hausersi slogan ütleb: Meile meeldib ehitada. Lisaks meeldib meile põnev kinnisvaravaldkond, kus on pidevalt õhus küsimused: kas osta kohe või tulevikus, milline kinnisvara on investeering, millal on oodata uut buumi ning kas hinnad tõusevad või langevad?“ sõnab Hausers Grupp OÜ juhatuse esimees Madis Mägi.

Hausers on lisaks nendele lihtsatele küsimustele sõnastanud ka kinnisvaraarenduse kolm olulist põhimõtet:Soov luua midagi väärtuslikku on üks meie ettevõtte sisemine liikumapanev jõud. Teha midagi sellist, mis endale meeldib ja mida teised vajavad. Meil töötavad inimesed, kellele meeldib ehitada ja oleme tänulikud, et saame luua nii vastutusrikast toodet kui kodu. Kodu on pere üks põhivajadustest, milleta ei saa elada. Väga rahuldustpakkuv on teenindada inimesi ja töötada ettevõttes, mis muudab inimeste elukvaliteeti paremaks.Uus korter võimalikult paljudele peredele. Kui Henry Ford võttis ligi sajand tagasi eesmärgiks viia auto massidesse ja üritas auto hinda mitte tõsta, kuigi nõudlus oli suur, siis samamoodi annab ka Hausers annab endast parima, et müüa uusi kortereid kättesaadava hinnaga. Kui turul räägitakse Tallinna uute korterite kallidusest ning hindadest üle 2200 euro/m2, siis enamus meie poolt ehitatavate uute korterite hind jääb vahemikku 1400-1900 eurot/m2, suuremad korterid on müügil hinnaga alates 1350 eurot/m2. Kinnitan, et taskukohane hind ei tule mitte kvaliteedi arvelt, vaid hästi läbimõeldud tänapäevastest ehituslahendustest. Tunneme heameelt, et meie korterid on kättesaadavad võimalikult paljudele peredele.Täna on Hausersil ehituses üle saja korteri Tallinnas ja Harjumaal, millest tähelepanuväärsemad on:a) Rannamõisa korterelamud Haabersti linnaosas oma põneva arhitektuuri ja hea linnaäärse infrastruktuuriga;b) Sireli elurajoon Peetri alevikus on Eesti üks kiiremini arenevaid piirkondi, kus meil on müügis kaks puitfassaadiga korterelamut, millest osad korterid on suurte katuseterrassidega;c) Hundi tee ridaelamud Viimsis on väga sobilik paik peredele, kes soovivad olla eemal linnamürast ja nautida oma enda väikest murulappi;d) Kasekodu elurajoon Laagris on Eesti üks suurimaid arendusi, pakkudes mõnusalt looduslikku ja rahulikku elukeskkonda.Mõtleme positiivselt. Ma ei tea ausalt, kas järgmisel aastal kinnisvaraturg tõuseb või langeb. Aga tean, et Eesti pered uusi kortereid vajavad ja usun, et nad leiavad Hausersist endale sobiva!Kõigi meie uusarendustega saab tutvuda www.hausers.ee Madis MägiHausers Grupp OÜjuhatuse esimeeswww.hausers.ee

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt