24. november 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Debatt: kas ühisrahastuse maine sai pleki?

Ühisrahastus
Ühisrahastus  Foto: PantherMedia/Scanpix

EstateGuru kaudu rahastuse saanud kinnisvaraobjekti ümber on kerkinud palju küsimusi. Algselt ähvardas investoreid rahast ilmajäämine, siis aga otsustas laenuvõtja ootamatult ise oma laenu refinantseerida ja investorid said oma raha tagasi.

Sellega ei ole aga teema vaibunud ja paratamatult on kerkinud küsimus, kas ikkagi tasub ühisrahastusse investeerida. Sellele küsimusele püüavad saates "Äripäeva debatt" vastuse leida Swedbanki vanem investeeringute juht Tarmo Tanilas ja kinnisvaraekspert Tõnu Toompark. Saadet juhib Indrek Mäe.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt