21. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Kuidas toibuda pühade ajal ülesöömisest?

Foto: Shutterstock

Terviseuudiste detsembrikuu saade keskendub söögile ja söömisele.

Saate esimeses pooles vestleme toitumisnõustajaga sellest, kuidas eesootavate pühade ajal mitte üle süüa ja kuidas maha suruda nn külmkapihaigust, mis sunnib ohjeldamatult sööstsööma nii halva kui ka hea tuju korral. Kui ikkagi ollakse juba seedimisega kimpus, on vaja abiks võtta professionaalid ning selleks on saatesse palutud tervisekoolitaja Mirko Miilits ja proviisor Tiina Normak.

Saate teises pooles räägime aga suhkrust ja magusasöömisest. Külas on tervishoiumuuseumi kuraator Ülle Kask, kes tutvustab uut näitust suhkrust. Lisaks räägib Suukooli hambaarst Kati Vald suukellast ja jagab 4 reeglit, kuidas (magusat) süües hambad terveks jääksid.

Saadet toetab Benu Apteek.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt