Kuidas toibuda pühade ajal ülesöömisest?

21. detsember 2017, 12:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171220/BROADCAST/171219681/AR/0/AR-171219681.jpg

Terviseuudiste detsembrikuu saade keskendub söögile ja söömisele.

Saate esimeses pooles vestleme toitumisnõustajaga sellest, kuidas eesootavate pühade ajal mitte üle süüa ja kuidas maha suruda nn külmkapihaigust, mis sunnib ohjeldamatult sööstsööma nii halva kui ka hea tuju korral. Kui ikkagi ollakse juba seedimisega kimpus, on vaja abiks võtta professionaalid ning selleks on saatesse palutud tervisekoolitaja Mirko Miilits ja proviisor Tiina Normak.

Saate teises pooles räägime aga suhkrust ja magusasöömisest. Külas on tervishoiumuuseumi kuraator Ülle Kask, kes tutvustab uut näitust suhkrust. Lisaks räägib Suukooli hambaarst Kati Vald suukellast ja jagab 4 reeglit, kuidas (magusat) süües hambad terveks jääksid.

Saadet toetab Benu Apteek.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. December 2017, 20:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing