Äripäev • 10. detsember 2018 kell 14:00

Julged valikud büroo kavandamisel

Kadi Metsmaa räägib 2012. aastal Eesti kõige konkurentsivõimelisemaks projekteerimisettevõtteks tunnistatud Esplani uue kontori näitel julgetest valikutest büroo kavandamisel.  Foto: Raul Mee

Saade on salvestatud konverentsil "Workplace happiness: õnnelike töökohtade kujundamise kunst". Kadi Metsmaa räägib 2012. aastal Eesti kõige konkurentsivõimelisemaks projekteerimisettevõtteks tunnistatud Esplani uue kontori näitel julgetest valikutest büroo kavandamisel. Kuidas kasutada isiksuseteste büroo kavandamisel, et töötajad tunneks ennast oma töökohal hästi?

Teisena kõneleb töökeskkonna strateeg Tiina Liitmäe. Teemaks on Eesti riigi büroopindade kavandamise alused, head ja mitte nii head näited ning tulevikuprognoosid selles valdkonnas. Millline lahendus on Eesti oludes kõige mõistlikum ja ratsionaalsem?

Hetkel kuum