Baltika aktsionärid kardavad tünga

Baltika Kvartalis asuv kontor ning kauplus.  Foto: Andras Kralla

Nädala olulisemaid teemasid arutledes tõstatus saates "Äripäev eetris" küsimus, kas Baltika väikeaktsionärid said vastu näppe.

Börsilt tõenäoliselt välja liikuv Baltika oli selle nädala üks suuremat kajastust saanud teemadest. Lisaks sattus tähelepanu alla teinegi Eesti börsifirma, kui Merko Ehituse Läti tütarfirma juht pidi vestlema ehitusfirmade kontorite reidi ajal ametnikega. Nimelt olid läbiotsimised seotud kahtlusega, et vähemalt kümme suuremat ehitusfirmat on seotud kuritegude ja konkurentsiseaduse rikkumisega.

Äripäeva ajakirjanikud Eliisa Matsalu, Kaspar Allik ja Ken Rohelaan rääkisid veel Nordica juhivahetustest, prügiäris tegutsevatest kahtlastest ärimeestest, Keila hooldushaigla töötajate palgamuredest ja pensionifondidest, mis paistsid silma suurema arvu liitujate ja lahkujatega.

Miks osutus nädala tegijaks Nordica juhtkond, saab kuulata pikemalt siit:

Hetkel kuum