Rivo Sarapik • 21. november 2019 kell 11:28

Kuulikindel äriidee, anekdoodist pangalaen ja riskimäng maksudega

Konkurents ettevõtluses on tihe.  Foto: Panthermedia/Scanpix

Äripäeva raadiosaates "Alustava ettevõtja A&O" tuleb sel korral juttu sellest, kuidas kriisis ettevõtlusega alustada, miks lõviosa Eesti ettevõtetest ei ela kauemaks kui 3,5 aastat, kuidas väikefirmal on pangast laenu saamine nagu anekdoot ning miks kodust töötades kodukulusid alati ettevõtluskuludesse ei maksa kanda.

Saates saavad sõna kriisis ettevõtlusega alustanud Sirle Truuts, EBSi juhtimise õppetooli hoidja Marge Täks, Õllenaudi juht Urmas Roots, SEB innovatsioonijuht Siim Lepisk, EBSi lektorid Anu Ruul ja Urmas Saarlep ning maksunõustaja Ivo Vanasaun.

Nendega vestles Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Kogu saatesarja saad kuulata Äripäeva raadio kodulehelt või Äripäeva raadio äpist.

Hetkel kuum