Swen Uusjärv: mulle pole seda artiklit vaja

Saates „Kuum tool“ mängisime ette eelmisel nädalal salvestatud telefoniintervjuu Swen Uusjärvega (vasakult teine) ja teise Investoriteliidu ning Meravita juhi Heikki Moikiga (vasakult kolmas).  Foto: Karin Kaljuläte / Ekspress Meedia / Scanpix

Minu elu näitab seda, et mida rohkem räägid, seda suurem artikkel tuleb, ja mulle ei ole täna sellist reklaami vaja, ütles Investoriteliidu ja Meravita toidulisandite müügiga tegeleva firma juhtfiguur Swen Uusjärv.

Saates „Kuum tool“ mängisime ette eelmisel nädalal salvestatud telefoniintervjuu Swen Uusjärvega ja teise Investoriteliidu ning Meravita juhi Heikki Moikiga.

Tänane Äripäev kirjutab, et Investoriteliidu kaudu toidulisandite müüja Meravita väikeomanikuks tulnud investoritelt koorib kaks nahka firma suuromaniku Swen Uusjärve ettevõte Worldlife Estonia OÜ. Kuula Äripäeva raadiost, millistele küsimustele oli Uusjärv valmis kohe vastama ning millistele soovis vastata kirjalikult.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum