Artikkel
 • Jaga lugu:

  Hein õpetas Rõtovit: ära ole Teslas kinni

  Kopteripiloot Raivo Hein oma kopteriga 2017. aasta sügisel.Foto: Andras Kralla

  Täna Äripäeva raadio eetris olnud saates “Kuum tool” jagasid oma investeerimiskogemusi juba ammu ettevõtjana finantsvabaduse saavutanud investor Raivo Hein ning Äripäeva peadirektor, end hobiinvestoriks nimetav Igor Rõtov.

  Kui Rõtov rääkis, kuidas ta tabas Tesla aktsiaid müües tippu ja teenis uue Tesla auto jagu kasumit ning kuidas ta kavatseb Tesla aktsiat madalamalt hinnatasemelt uuesti osta, siis Hein manitses, et Rõtov võiks nüüd pigem hoopis kuhugi mujale investeerida.
  “Tesla ei ole ainuke koht, kuhu sa pead nüüd uuesti ruttu sisse hüppama, vaid neid kohti on nii palju, tuleb lihtsalt tööd teha ja leida need üles,” ütles Hein ja lisas, et ärgem armugem ühte aktsiasse. Hein tõi mujale investeerimisest huvitava näite ja rääkis, et teab Eestis paari inimest, kes investeerivad naiste luksuskäekottidesse.
  Kas Hein soovitaks Rõtovil Tesla auto osta või mitte, kuhu ja mis põhimõtete järgi mõlemad mehed investeerivad ning kui suured on nende aktsiaportfellid, kuula siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Infoturbe ekspert: identiteedivargusi on rohkem kui maailmas inimesi, teadlikkus peab tõusma
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
Tänavust infoturbeaastat iseloomustavad uued ründeviisid, kasvav identiteedivarguste arv, keerukamaks muutunud ründed ning digitaalse tarneahela riskid, kirjutab IT-ettevõtte Datafox infotrube juht Janar Randväli.
USA aktsiaturud alustasid juulit tõusuga
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
USA peamised aktsiaindeksid alustasid uut kuud positiivses meeleolus, tõustes üle protsendi eilsest sulgumistasemest kõrgemale.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Liina Kersna jääb ametisse Valitsuses ei tohi alla 7 liikme
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Peaminister Kaja Kallas otsustas haridusministri Liina Kersna tagasiastumispalvega oodata uue valitsuseni.
Haapsalu raudtee pikendamine liigub teadmata tulevikku
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.
Lisaks Tallinna Haigla Euroopa Liidu taasterahastust eemaldamisele otsustas valitsus lõpetada ka Turba–Risti raudtee ehitamisele 34 miljoni euro mahus toetuse andmise.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.