Violetta Riidas • 7. mai 2020 kell 11:05

Lugeda tasub vaid kvaliteetseid ravimiuuringuid

Eesti Haigekassa ravimite ja meditsiiniseadmete osakonna juhataja Erki Laidmäe (paremal).  Foto: Eiko Kink

Kuidas otsitakse ravimit COVID-19 vastu ja miks ravimispetsialistid ei soovita näiteks C-vitamiini, räägib Eesti Haigekassa ravimite ja meditsiiniseadmete osakonna juhataja Erki Laidmäe värskes "Terviseuudiste" raadiosaates.

Selgitame välja, mis vahe on soodusravimitel ja tervishoiuteenuste nimekirjal, kuidas ravimeid soodustatakse, kuidas need jõuavad ravijuhendisse ja miks kümme positiivsest uuringust ei piisa, et mõne rohuga võiks haiglas ravima hakata.

Juttu tuleb ka sellest, kuidas tavainimene võiks hinnata internetist leitud ravimiuuringu kvaliteeti.

Saadet juhib Violetta Riidas.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum