Neeme Korv • 18. september kell 11:42
Saated
Ainult tellijale

Riigil on numbrid ees, kui palju tulu peab äridiplomaatia sisse tooma

Eesti välisministeerium on ühe prioriteedina asunud tugevdama äridiplomaatiat. See tähendab nii uusi ametikohti kui lisaülesandeid suursaadikutele ja aukonsulitele. Kusjuures töö tulemust mõõdetakse täiesti reaalsete mõõdikutega, kinnitas Äripäeva raadio saates “Kuum tool” välisministeeriumi välismajanduse ja arengukoostöö asekantsler Andres Rundu.  Foto: Kalev Lilleorg, Välisministeerium

Äripäeva raadio kuumale toolile kutsusime välisministeeriumi välismajanduse ja arengukoostöö asekantsleri Andres Rundu.

Küsime kogenud diplomaadilt värske uuringu valguses, millised muresid ja edulugusid on pandeemia toonud eksportööridele, kelle õlul suuresti on Eesti majanduskasvu ootused. Millist abi küsivad ja saavad ettevõtjad majandusdiplomaatidelt ajal, mil esineb enneolematuid turutõrkeid, tarneahelate katkestusi ning pead tõstab protektsionism? Räägime ka uutest väljakutsetest investeeringute kaitsel ning kuidas mõõdab ministeerium äridiplomaatia edukust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum