Mart Valner • 19. jaanuar kell 12:00

Kukemelk: roheralli sai hoo sisse, kuid see on kõigest algus

LHV roheliste ja passiivsete fondide fondijuht Joel Kukemelk  Foto: Andras Kralla

"Cleantechi" saates räägime LHV rohefondide loomise põhjustest ja investeeringute suundadest – millistesse projektidesse, ettevõtetesse fondid investeerivad? Kas on plaanis teha investeeringuid ka uutesse innovatiivsetesse ettevõtetesse ja iduettevõtetesse?

Lisaks kõneleme globaalsest suundumisest rohelise investeerimise vallas ning sellest, mida USA, Hiina ja Euroopa Liidu seatud ambitsioonikad kliimaeesmärgid finantsmaailmas ja reaalelus juba kaasa on toonud ja toomas. Seda teemat avab LHV roheliste ja passiivsete fondide fondijuht Joel Kukemelk.

Lisaks on stuudios Sunly uus finantsjuht Lili Kirikal, kes on tegelenud aastaid taastuvenergia projektidega Ernst & Youngis Soomes ning kellega võrdleme investeeringuid kahe riigi rohesektoris.

Samuti uurime temalt, miks ta Soomest tagasi Eestisse tuli ja otsustas just rohevaldkonda tööle tulla. Mis kogemuse ta on saanud reguleeritud äridesse panustavate fondide kontekstis? Mis trendidesse taastuvenergia ja cleantech'iga seotult usub? Saadet juhib Mart Valner.

Kuula saadet siit:

Saadet toetavad Sunly OÜ ja MTÜ Cleantech ForEst.

Hetkel kuum