• Jaga lugu:

  Kõrged ehitushinnad toovad lepingute ülesütlemisi ja keerulisi vaidlusi

  Triniti advokaadibüroo vandeadvokaadid: vasakul Virge Murak ja paremal Anna Liiv. Foto: Erakogu

  Ehitusvaldkonnas on hakanud tekkima probleemid lepinguliste kohustuste täitmisel, sest projektid ei mahu eelarvesse ja miinusega keegi ehitada ei taha, rääkis vandeadvokaat Anna Liiv saates „Triniti eetris“ ning lisas, et peagi võib seetõttu näha ka lepingute ülesütlemisi.

  Saates räägime sellest, mis juhtub siis, kui töövõtulepingu pooled ei saa enam hästi läbi ja leping tahetakse lõpetada. Keskendume ehituslepingute ülesütlemistele ja lepingutest taganemistele ning teeme kindlaks nende erinevused.
  Lisaks tuuakse huvitavaid näiteid pooleliolevatest ehitusvaidlustest ning räägitakse sellest, mis paneb ehitaja ja tellija peaaegu alati pärast möödarääkimisi heal meelel uuesti koostööd tegema.
  Külas on Triniti advokaadibüroo vandeadvokaadid Anna Liiv ja Virge Murak.
  Saadet juhib Gregor Alaküla.
  Kuula saatest, kuidas on ehituslepingud muutunud ja peagi muutumas:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rahvuslik projekt: päästame keskealised põdurate liigast
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
Tulevikuväljakutseist rääkides on tavaks rääkida noortest, aga miks? Eesti noored on avatud ja nutikad maailmakodanikud, kes saavad enda põlvkonna väljakutsetega ise hästi hakkama. Meie noored pole hukas. Meie vanad on, ja siin tuleb lahendusi otsida, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja Forus Grupi juhatuse esimees Margus Nõlvak.
LHV aktsia tegi eilse järsu languse paari tunniga tasa
LHV aktsia on täna pea täielikult eileõhtusest järsust langusest taastunud. Analüütikute hinnangul oli eile lõpuoksjonil toimunud müük Balti turgudel ebamõistlik.
LHV aktsia on täna pea täielikult eileõhtusest järsust langusest taastunud. Analüütikute hinnangul oli eile lõpuoksjonil toimunud müük Balti turgudel ebamõistlik.
Energeetika ja puidutööstus vedasid tööstustoodangu kasvu
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Statistikaameti andmetel tootsid tööstusettevõtted oktoobris 2,8% rohkem toodangut kui eelmise aasta samas kuus. Toodang suurenes energeetikas 11,8% ja töötlevas tööstuses 3,5%, vähenes aga mäetööstuses 39,7%.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.