“Äripäeva raamatuklubi” saade on ajendatud terviseraamatuklubi maikuu raamatust, milleks on Ameerika psühhiaater Judson Breweri “Näljaharjumus. Miks me sööme, kui pole näljased, ja kuidas seda lõpetada”.

- Psühhiaatria resident Helena Mesikepp.
Raamat räägib mis iganes põhjusel kujunenud ülesöömisest. Saate külaliseks on psühhiaatria resident
Helena Mesikepp, kelle erihuviks on samuti söömishäired. Saatekülalisega vestles
Meditsiiniuudiste peatoimetaja Kadi Heinsalu.
Kiirtoit, poolfabrikaadid, valiktoitumine, dieedid, ülesöömine, igavussöömine – need kõik on paljudele tuttavad teemad. Paljudele käib üle jõu millegi nii lihtsaga, nagu igapäevane tasakaalukas ja piisavas mahus söömine, toimetulek. Saates arutame, kust jookseb piir probleemse söömise ja gurmaanluse vahel, ja kuidas ennast vaimses plaanis jälle järjele aidata.
Psühhiaater annab nõu, kuidas murda ülesöömise harjumust
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood

Eksperiment tõstab avalikult saladuselt katte

11% intressimäär ja kord kvartalis väljamakse: võlakirju saab märkida kuni 22. maini