15. august 2016 kell 5:30

Kas sinu lemmikule meeldib küla peale luusima minna?

Lemmiklooma omanikuna oleme pidanud ehk silmitsi seisma olukorraga, kus lemmik seitsme maa ja mere taha putkab. Koerale on väikesed koerused ikka lubatud, aga sina oled murest murtud ega tea, kuidas edasi. Suvel, mil loodus tärkab ja kõik on uus, levib lemmikutele õhus kutse „Tule avastama!“. Ükski auk pole liiga pisike ega hekk liiga kõrge, põgenemistee leiab ta alati. Mida sina selle vastu ära saaksid teha?

1) Mängi temaga.

Ka lemmikutel hakkab igav ja tekib vajadus hoolitsuse järele. Ka kiirema elutempo juures on oluline pühendada talle aega. Käi jalutamas, soeta lõbus mänguasi ja anna talle mõista, et ta on tähtis perekonnaliige.

2) Kindlusta ja piiritle tema õu.

Kontrolli, et hoov, kuhu lemmiku lahti lased, oleks turvaliselt piiritletud. Koera tõugu ja harjumusi silmas pidades ei pruugi piisata tavapärase kõrgusega aiast. Kas teadsid, et aialippide paigutus on hea abinõu, millega saad koera üle aia lipsamist vältida? Hoidu hüppelauana kasutatavate esemete paigutamist aia lähistele. Alati ei piisa ka aialippide õigesti paigutamisest ning siis tuleb uudne koerarihm appi. Nutikale jälitusseadmele on sisse ehitatud rakendus, mille abil saab iga peremees rahulikult hingata, kui koer aias ringi lippab. Kui koer peaks aiast välja pääsema, annab rakendus kohe teada koera plehku panemisest. Koer rõõmustab, kui ta näeb oma parimat sõpra jälle.

3) Ole tähelepanelik!

Ära jäta teda silmist – see on vaid hetke küsimus, kui ta silmapiiri taha avastama võib minna. Olgu selle ajendiks võõrastus uue elukoha vastu, ehmatus ilutulestiku kärgatuse suhtes, uudishimu ümbritseva vastu, jooksuaeg või lihtsalt igavus ja puhas võimalus seda teha.

4) Lemmiklooma kiibistamine ja märgistatud kaelarihm.

Hoolitse, et lemmikul oleks kiip. Seadus näeb seda ette, ja põhjusega. Uuri oma kohalikust omavalitsusest selle kohta lähemalt. Kindlasti muretse talle kaelarihm, millel oleksid sinu kontaktid loetavalt kirjas. Aga mis oleks kõige parem...

5) Nutikas kaelarihm!

Nutiajastu on nüüd ka sinu lemmiku päralt. Kui juhtub, et ta paneb plehku, leiad oma lemmiku nii kaugelt metsatukast kui ka naabrihoovi lilleaasalt. Nutikas kaelarihm on uudne ja ainulaadne toode Eesti turul. Tipptasemel jälitusseade edastab teavet otse sinu mobiilitelefoni või arvutisse. Vähem südamevalu sulle ja rohkem taasnägemise rõõmu sinu sõbrale. Kõlab hästi!Tutvu lemmiklooma nutika kaelarihmaga lähemalt siin.

Canese reklaam from Canese on Vimeo.

Hetkel kuum