• Jaga lugu:

  Lennujaama kõrvale kerkib büroohoone

  www.technopolis.ee/lootsa12

  Ülemiste City ärilinnaku suurarendaja Technopolis Ülemiste AS investeerib 13,6 miljonit eurot uue 13korruselise büroohoone ehitusse. Uue hoone asukoht ja ümbritseva linnaku võimalused loovad tipptasemel kasvukeskkonna tänapäevastele ning rahvusvahelistele ettevõtetele.2018. aasta esimeses pooles valmiv Lõõtsa 12 büroohoone hakkab kandma Alexandre Liwentaali nime. Eesti juurtega aviaator ja lennunduse arendaja tegi ajalooallikate järgi maailma esimese motoriseeritud õhulennu. Idee just tema nimi majale omistada tuleneb Lõõtsa 12 asukohast. Nimelt asub lennujaam hoonest kõigest kolme minuti tee kaugusel. Logistiliselt loob see erakordsed mugavused sageli reisivatele ettevõtjatele ja töötajatele.Mugavaks teevad Lõõtsa 12 büroohoone tulevaste üürnike elu ka ümbritseva nutikalt lahendatud ärilinnaku võimalused. Linnakus pakutakse hulganisti teenuseid. Alates erinevatest tervise- ja heaoluteenustest kuni enesearendamise, sportimisvõimaluste ning lasteaiani välja. Kõik eluks vajalik on Ülemiste City ärilinnakus olemas. Väliste mugavuste kõrval on uuel büroohoonel ka hea sisekliima ja tänapäevaselt säästlik toimimine. Sarnaselt Technopolis Ülemiste viimati valminud Lõõtsa 5 büroohoonega taotletakse sellele kõrget ehitistele keskkonnasäästlikkuse eest välja antavat LEED GOLD sertifikaati.
   
  Juba ehitatavas arenduses on arvestatud ka suureneva liikluskoormuse ja autode arvuga. Samal ajal büroohoone ehitusega käivitub 12 000 m² parkimismaja ehitus, kus jagub tulevikus kohti ca 450 autole. Parkimismaja valmimistähtaeg on planeeritud vahetult enne büroohoone ehituse lõppu, et teha juba ennetavalt ruumi uutele parkijatele. Ühtlasi on 2018. aasta keskpaigaks valmis Tallinna lennujaama, Ülemiste Cityt ja kesklinna ühendav trammiteelõik, mis muudab ka ühissõidukiga liikumise mugavamaks.Läbimõeldud ja kvaliteetset arendust teostav Technopolis Ülemiste AS kuulub rahvusvahelisse Technopolise gruppi. Tegemist on Helsingi börsil noteeritud ettevõttega, mis pakub büroopindu ja teenuseid kokku 20 ärilinnakus Soomes, Rootsis, Norras, Eestis, Venemaal ja Leedus. Ülemiste City linnakus tegutseb suur hulk Eesti edumeelsemaid ettevõtteid ja oma valdkonna liidreid.
  Technopolis Ülemiste
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.