SEB Innovatsioonikeskus Tartus: koostöökoht ettevõtlus- ja innovatsiooni huvilistele

SEB innovatsioonijuht Siim Lepisk räägib, miks just Delta ettevõtlusmaja ning missugust koostööd aitab soodustada uus SEB Tartu innovatsioonikeskus.  Foto: SEB Pank AS

Jaanuari lõpus avatakse pidulikult Tartu Ülikooli uus Delta õppehoone, mille ettevõtlusmajas avatakse aprillikuus ka SEB Tartu Innovatsioonikeskus.

Esimese SEB Innovatsioonikeskuse avasime 2017. aasta kevadel Tallinnas. Alates avamisest on keskust külastanud pea 25 000 inimest ning sellele lisaks virtuaalselt ka ürituste videoülekannete jälgijad, mistõttu võime öelda, et kokku üle 200 000 inimese on saanud osa innovatsioonikeskuse loengutest, seminaridest, töötubadest ja arenguprogrammidest. SEB Tartu Innovatsioonikeskuses hakkame samuti korraldama erinevaid üritusi ja töötubasid ning arenguprogramme ettevõtjatele ja tudengitele. Eesmärk on luua häid suhteid, leida koostöökohti ülikooli ja ettevõtjate vahel ning inspireerida innovatsiooniteemadega.

SEB innovatsioonijuht Siim Lepisk räägib, miks just Delta ettevõtlusmaja...Loe edasi SIIT

Hetkel kuum