Artikkel
 • Jaga lugu:

  Partnerkaardi uut mobiilirakendust saab kasutada Partnerkaardi, ostupuldi ja rahakotina

  Tallinna Kaubamaja Grupp tuli välja Partnerkaardi äpiga, mis täidab kõiki tavalise Partnerkaardi funktsioone, aga töötab ka kui ostupult ja maksevahend. Sealt saab näha ostutšekke, Partnerkaardi püsikliendipakkumisi ja personaalseid soodustusi.

  Partnerkaardi uut mobiilirakendust saab kasutada ka ostupuldinaFoto: Antonio_Diaz
  Rakenduste ajastul on inimesed harjunud sellega, et kliendikaardid ja maksevõimalused on ka telefonis olemas ehk kui rahakott jääb maha või lihtsalt ei taha seda kaasas kanda, oleks võimalus kõik toimingud telefoniga ära teha. Nüüd võib oma rahakoti julgelt koju jätta, sest uues Partnerkaardi äpis on kõik vajalik üheskoos“ ütleb Partnerprogrammi arendusjuht René Paats.

  Turu kõige moodsam digitaalne rahakott

  “Iseteeninduskassasid kasutab juba ligi 80% ostjatest, telefoni selleks kasutamine on loogiline edasiarendus,” ütleb Paats. Partnerkaardi äppi kasutades ei pea enam poodi tulles ostupulti võtma. Kõik kaubad saab Selveris, Delice´is või Kaubamaja Toidumaailmas mugavalt telefoniga skaneeritud.
  Partnerkaardi äppi saab lisada kõik oma pangakaardid ning tasuda ostude eest äpiga. Sarnaselt ostupuldile võib maksta ostude eest ka pangakaardi, boonuspunktide, kinkekaardi või taaratšekiga.
  “Äpiga kogub ostuboonust ja saab osa kõikidest Partnerkaardi soodustustest. Ühe nupuvajutusega võib siseneda Kaubamaja, I.L.U. ja Selveri e-poodidesse ning hallata Partner Kuukaardi maksevõimalusi ja e-tšekke,” kirjeldab Paats rakenduse võimalusi.

  Rakenduse loomisel võeti malli üle maailma

  “Partnerkaardi rakenduse loomisel oli üks oluline põhimõte – see peab olema võimalikult lihtne, mugav, intuitiivne ja funktsionaalne” nendib Paats ja lisab, et selleks analüüsiti sarnaseid lahendusi üle maailma – mis on neil hästi tehtud ja mida me saaks paremini teha.
  “Kuna Partnerkaardi rakenduses on kogu info ostudest, boonuspunktidest ja Kuukaardi ostulimiidi saldo ning paljudel ka pangakaardiga maksmise võimalus, siis võib turvalisuse huvides teha äpi avatavaks vaid näotuvastusega või määrata äpile PIN-kood,” kirjeldab Paats rakenduse turvalist poolt.
  Partnerkaardi rakendust saab kasutada Kaubamajas, Selveris, Selver ABC poodides, Delice'is, I.L.U. ja L`occitane kauplustes.
  Partnerkaardi rakendust kasutab juba üle 70 000 eestimaalase, äppi saab alla laadida Google Playst või App Store’ist.'
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehituspood Viimsis paneb uksed kinni: "Ootame tormiseid aegu“
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Eksperdid: Eesti pensionisüsteem toetub liiga raskelt esimesele sambale
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Autoaktsiad: GM rõõmustas investoreid, Tesla kurvastas
USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Hirmust tuleb rääkida, et seda mitte karta
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Elektri universaalteenuse hinnaarengu määrab saastekvoodi turg
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.

Olulisemad lood

Oluline võit Ukrainale: vene väed suruti Lõmanist välja
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.