Artikkel
 • Kuula

  Games Global – uus kaubamärk Eesti turul

  Games Global on uus tarnija iGamingu valdkonnas, kes pakub valdkonnale jõudu ning suunda. Games Globali portfell, mis koondab iGamingu suurimaid ja säravamaid staare, on koduks tuhandetele mängudele enam kui 50 stuudiopartnerilt.

  Games Globali tütarettevõte Games Global Estonia OÜ sai alguse aastal 2022, tähistades tänavu esimest tegevusaastat. Ettevõte toodab online-mänge ning pakub kõiki selle valdkonnaga seotud taustategevusi, et tooted vastaksid nii lõppkasutaja ootustele kui ka riiklikele regulatsioonidele.
  „Meie missioon on olla esimene valik nii klientidele, koostööpartneritele, meie töötajatele kui ka kõigile iGamingu tarbijatele. Selleks on oluline tihe ja läbipaistev rahvusvaheline koostöö enam kui 900 töötaja vahel, kes asuvad Eestis, Inglismaal, Lõuna-Aafrika Vabariigis, Gibraltaril, Maltal ja Hispaanias,” tutvustab Games Global Estonia tegevjuht Julia Saburova. „Eestis me loome kasiinomängude tarkvara, mis peab olema turvaline ja kõrge kvaliteediga ning oleks hea ja mugav kasutada kõikides rakendustes. See tähendab vajadust aja ja tehnoloogia arengutega kaasas käia.”
  Saburova sõnul on iGaming aastatega tugevalt kasvanud, samasugune kiire areng toimub ka Games Globalis. „Naudime innovatsioonist tingitud kasvu ning sektori kiire tempo on meile ühel ajal nii väljakutseid esitav kui ka uusi võimalusi pakkuv. Ükski päev ei ole sama, õpime ja areneme iga päev. Suurepärane on olla osa sellest kõigest ning meie tugevatele talentidele võimalustest puudust ei tule. Võistlus talentide üle on pannud täna pingutama iga ettevõtte ning nii panustame ka meie igapäevaselt inimestekesksema strateegia arendamisse ja talente kasvatavasse ettevõtluskultuuri.”
  Games Globali rahvusvaheline personalijuht (Chief People & Transformation Officer) Leila Goelz nendib, et tema jaoks on ülimalt oluline olla osa inimeste arendamisele, tulemuslike meeskondade loomisele ja kaasava kultuuri edendamisele pühendunud ettevõttest, mis võimaldab igaühel olla parim versioon endast. „Ja just nii me püüamegi Games Globalis tegutseda, selles peitub minu jaoks väljendi „Make everyone a winner” tähendus,” lisab ta.
  Maailmas on palju fantastilisi ettevõtteid, kel on suurenenud digitaliseerimise tõttu üha kasvav vajadus täita sarnaseid rolle, nagu DevOps insenerid, arendajad jne. Tipptalentide meelitamisel on konkurents suur – sageli on kandidaatidel korraga laual mitu pakkumist. Seetõttu on tööandjate värbamise tempo drastiliselt muutunud ning on ettevõtteid, kes täidavad oma vakantse vaid mõne päevaga. Games Globali jaoks on oluline teistega sammu pidada ja neist võimalusel ees olla.
  „Tänane seis tööjõuturul tähendab proaktiivsemat lähenemist talentide ligimeelitamise strateegias. Oleme selle väljakutse Games Globalis edukalt vastu võtnud ja jätkame värbamist uskumatul kiirusel,” räägib Goelz. „Suhtleme kandidaatidega personaalselt juba enne lepingu sõlmimist, oleme loonud oma talendipanga ja panustame pidevalt töötajate motivatsioonipakettide arendamisse. Seejuures on oluline, et valikuprotsess ei keskenduks ainult meile kui ettevõttele, vaid kandidaadile täpse ülevaate andmisele kogu ettevõttest: meie kultuurist ja töötajatest, mis aitab tal otsustada meie vastastikuse sobivuse üle. Usume, et inimeste jaoks on olulised kolleegid, mitte lihtsalt ettevõtte nimi ja tegevusala.”

  Töötajad vajavad kaasamist, võrdsust ja mitmekülgset tööd

  Viimaste aastate jooksul on kõik ettevõtted näinud ja mõistnud pandeemiast tingitud globaalset muutust suhtumises kaug- või hübriidtöösse. Kohandutakse muutustega, rakendades paindlikumat töökorraldust. „Arvamused võivad erineda, kuid meie näeme, et töötajad soovivad endiselt olla koos oma meeskondadega kontoris, isiklikult kohtuda ja nautida kohvi kõrvale kiiret vestlust. Inimene on ju sotsiaalne olend,” ütleb Goelz. „Kaasatus, võrdsus ja mitmekülgsus tagavad tugeva ühtekuuluvustunde ning aitavad talente pikemalt ettevõttes hoida. Soovime, et Games Global oleks koht, kus meie inimesed saaksid tõesti areneda ja tunneksid tugevat ühtekuuluvust.”
  Autentsuse, julguse ja koosolemise väärtustele truuks jäämine soosib tema sõnul loovust ja innovatsiooni, mis on lõppkokkuvõttes Games Globali edu võti. „Kuidas me saaks areneda ja sammu pidada, kui me ei oleks mitmekesised? Globaalsete huvirühmadega rahvusvahelisele ettevõttele tagab meeskondade mitmekülgsus võime mõista erinevate kultuuride vajadusi ja soove ning hoida avatud meelt positiivsete erinevuste suhtes, mida üks inimene saab lisada meeskonda ja ettevõttesse tervikuna.”
  Vaatamata jätkuvatele väljakutsetele on Games Global end korduvalt tõestanud vastupidava ja kohanemisvõimelisena, sama kehtib ka värbamise kohta. „Ei tohi unustada, et ettevõtted moodustavad inimesed. On oluline, et neid inimesi väärtustatakse, nad tunnevad organisatsiooniga sidet ning on kaasatud tööandja visioonidesse,” räägib Games Globali rahvusvaheline personalijuht.
  Games Globali portfellis üle kui 3000 mängu ning ettevõte teenindab ligi tuhandet kasiino kaubamärki. Keskendunud ollakse nii väljakujunenud rahvusvahelistele reguleeritud kui ka veel kujunevatele turgudele. Tehnoloogiaettevõtte mitmekülgsus, kogemused, platvormid, talendid ja võrgustik võimaldavad inspireerida kasutama uusi lahendusi ning nihutama oma piire nii tootepõhiselt kui ka geograafiliselt.
  Tutvu Games Globali tegevusega lähemalt. www.gamesglobal.com
 • Hetkel kuum
Kaimar Karu: valitsusjuhi üleskutse alandada müügihindu on populism
Kestlike lahenduste otsimise ja koostöö asemel kord kodanikke, kord ettevõtteid süüdlasena sihtmärgiks seadev riigivalitsemine on käpardlik, kirjutab ettevõtja, endine väliskaubanduse ja IT-minister Kaimar Karu vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Kestlike lahenduste otsimise ja koostöö asemel kord kodanikke, kord ettevõtteid süüdlasena sihtmärgiks seadev riigivalitsemine on käpardlik, kirjutab ettevõtja, endine väliskaubanduse ja IT-minister Kaimar Karu vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Kaimar Karu: valitsusjuhi üleskutse alandada müügihindu on populism
Kestlike lahenduste otsimise ja koostöö asemel kord kodanikke, kord ettevõtteid süüdlasena sihtmärgiks seadev riigivalitsemine on käpardlik, kirjutab ettevõtja, endine väliskaubanduse ja IT-minister Kaimar Karu vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
Kestlike lahenduste otsimise ja koostöö asemel kord kodanikke, kord ettevõtteid süüdlasena sihtmärgiks seadev riigivalitsemine on käpardlik, kirjutab ettevõtja, endine väliskaubanduse ja IT-minister Kaimar Karu vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.
DelfinGroup plaanib maksta esimese kvartali eest dividendi
DelfinGroup teeb aktsionäridele ettepaneku maksta esimese kvartali eest üle 800 000 euro dividendi.
DelfinGroup teeb aktsionäridele ettepaneku maksta esimese kvartali eest üle 800 000 euro dividendi.
Reaalajas börsiinfo
Myraka ettevõtlusblogi: mõistagi tabas mind raev, kuid härrasmees häält ei tõsta Täiendatud kell 9.53
Kui härrasmees saab töötukassast kõik plaanid põõsasse paiskava vastuse, siis otsib ta delikaatselt üles augud seaduses ja pääseb ilma suurema tolmutamiseta teispoole kiviseina, kirjutab Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks.
Kui härrasmees saab töötukassast kõik plaanid põõsasse paiskava vastuse, siis otsib ta delikaatselt üles augud seaduses ja pääseb ilma suurema tolmutamiseta teispoole kiviseina, kirjutab Äripäeva kolumnist Üllar "Myrakas" Priks.
Raadiohitid: kui palju kinnisvaraturg veel kukub?
Kinnisvara on jätkuvalt kuum teema: Tõnu Toompark ja Lenno Uusküla rääkisid raadiohittides, kuidas turg käitub praegu ja lähitulevikus.
Kinnisvara on jätkuvalt kuum teema: Tõnu Toompark ja Lenno Uusküla rääkisid raadiohittides, kuidas turg käitub praegu ja lähitulevikus.
8 senti miinust mõnel üksikul päeval ei hirmuta küll ühtegi päikesepaneeliinvestorit "Kaabud" valetasid! Elekter polnud kallis rohepöörde tõttu
Investor Peep Abel tõi oma eramaja päikesepaneelide kogemustest esile, et päevasel ajal, mil elektri hind oli miinuses ja ta pidi oma päikeseenergiat võrku müües võrgutasu peale maksma, sai tema vaid kaheksa senti miinust ühe päeva jooksul. See summa ei tundu talle üldse nii õudne, et paneelidest loobuda.
Investor Peep Abel tõi oma eramaja päikesepaneelide kogemustest esile, et päevasel ajal, mil elektri hind oli miinuses ja ta pidi oma päikeseenergiat võrku müües võrgutasu peale maksma, sai tema vaid kaheksa senti miinust ühe päeva jooksul. See summa ei tundu talle üldse nii õudne, et paneelidest loobuda.
Fantoomliitujad vabastasid gigavati jagu võrguvõimsust
Võrguettevõtete andmetel on fantoomliitujad pärast elektrituruseaduse muudatuste jõustumist vabastanud juba üle 1000 megavati jagu võrguvõimsust.
Võrguettevõtete andmetel on fantoomliitujad pärast elektrituruseaduse muudatuste jõustumist vabastanud juba üle 1000 megavati jagu võrguvõimsust.
Tunnustatud treener Jekaterina Remets-Morozova: oleks viisakas, kui kõik oskaksid riigikeelt
Juuraharidusega Jekaterina Remets-Morozova on aastaid noppinud auhindu fitnessitreenerina. Seitse aastat tagasi eesti keele ära õppinuna on ta seisukohal, et riigikeele omandamine on viisakas ja seda peaksid tegema kõik.
Juuraharidusega Jekaterina Remets-Morozova on aastaid noppinud auhindu fitnessitreenerina. Seitse aastat tagasi eesti keele ära õppinuna on ta seisukohal, et riigikeele omandamine on viisakas ja seda peaksid tegema kõik.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.