• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Edetabel: advokaadibüroode käibe TOP

  Foto: Andres Haabu

  Kuigi eelmisel aastal advokaadibüroode kogukäive kasvas, kahanes pea iga teise büroo käive, sest toimus mitmeid pereheitmisi.

  Advokaadibüroode kogukäive oli eelmisel aastal üle 64 miljoni euro, aasta tagasi oli see üle 57 miljoni euro. Käibe kasvu taga on uute büroode tekkimine.

  Edetabelis tärnidega märgitud advokaadibüroode kohta kehtib alljärgnev info

  * Majandusaasta lõppeb juuni, augusti või septembriga. Eversheds ots & Co puhul on tegemist 2016. aasta juunis lõppenud majandusaasta andmetega, mis on auditeerimata ja 2015. aastal lõppenud majandusaasta andmetega.

  ** Advokaadibürood Borenius ja COBALT (endine LAWIN) ühinesid eelmise aasta oktoobris. Ühine nimi on COBALT ja tegemist on ühinenud büroode koondnumbritega.

  Äripäeva koostatud advokaadibüroode käibe edetabelis on kokku 163 advokaadibürood ehk kõik need, kes on oma aastaaruande esitanud õigeaegselt. Käibe järgi saab advokaadibüroosid reastada, kui vajutada edetabeli päises olevale vastava veeru pealkirjale.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Maanteekaubavedude maht kasvas neljandiku võrra
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.
Eesti kaubaveoautod vedasid 2021. aasta esimesel poolaastal üle 12 miljoni tonni kaupa, mis on neljandiku võrra enam kui 2020. aasta samal perioodil.