Gaselli TOP: tipus troonivad ehitajad

Ajakirjanik intervjueerib Gaselli TOPi võitjat, KRC Ehitus OÜ juht Siim Kroodot.  Foto: Kristi Kamenik
Liisa Rebane • 22. veebruar • 1 min
Jaga lugu:
TOP
Ainult tellijale

Tänavuse Gaselli TOPi edukate ettevõtjate seas oli kõige rohkem jae- ja hulgikaubandusfirmasid, kuid silma paistsid hoopis ehitusettevõtted, kes küll koguarvult kaubandusele napilt alla jäid, kuid keda oli esikümnes koguni neli.

Tänavuse gaselli TOPi võitnud ettevõte KRC Ehitus OÜ tegutseb ehitusäriga Tartus ja Tartumaal. Ettevõtte juht Siim Kroodo leiab, et ehituse põhiprobleem on tööjõupuudus, sest kogemustega ehitusinsenere on vähe ja koolist neid piisavalt kiiresti juurde ei tule.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt