• Jaga lugu:

  Tulumaksu seadust arutatakse homme

  Peaministri sõnul on hea, kui toimub aktiivne diskussioon maksuküsimuste üle ning ta eitas ohtu koalitsiooni lagunemise suhtes. Esmaspäeval teatas Vähi, et koalitsioonipartnerite vahel valitsevad maksuküsimustes põhimõttelised erimeelsused.
  Teisipäevasel pressikonverentsil ütles Vähi, et tema arvates võiks ettevõtete tulumaksu vähendada ehk 5--6 protsenti. Rohkem seda teha ei saaks, sest siis tekiks suuri probleeme järgmise aasta riigieelarvega. Riigikogu koonderakonna fraktsiooni esimees Mart Siimann ütles, et sotsiaalmaksu ümberkujundamine ei ole mõeldud alternatiivina reformierakonna ettepanekule kaotada ettevõtte tulumaks. Siimanni sõnul on ettepanek tihedalt seotud pensioni- ja sotsiaalkindlustuse seadustega ning seda arutatakse neljapäeval koos reformierakonnaga.
  Koonderakonna juhatuse liige Endel Eero selgitas, et sotsiaalmaksu jaotumises muudatuste tegemise eesmärk on vähendada aasta-aastalt tööandja makstavat sotsiaalmaksu osa, kuni kumbki maksaks sellest maksust pool. Eero arvates ei ole võimalik suurendada üksikisiku tulumaksu üle 26%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Pangaaktsiad upitasid Tallinna börsi järjekordse rekordini
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Heas hoos pangaaktsiad aitasid täna Tallinna börsil sulguda ajaloo kõrgeimal tasemele 1740,5 punkti.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.