• Jaga lugu:

  AS Mainor ei garanteeri linnukasvatuse eest tasumist

  Ranna linnukasvatusele parima ühispakkumuse teinud ASid Mainor ning Tampuli ei esitanud määratud ajaks garantiikirja 18 miljoni krooni maksmise kohta, mistõttu Ranna linnukasvatuse pankrotihaldur Arno Mägi kahtlustab firmasid maksejõuetuses.
  Vastavalt kokkulepitule pidid pankrotistunud Ranna linnukasvatusele parima ostupakkumuse esitanud firmad saatma 10. veebruariks garantiikirja raha tasumise kohta.
  Mägi sõnul garantiikiri määratud ajaks ei saabunud, mille järgi võib oletada firmade maksejõuetust.
  Tema sõnul jääb nüüd kaalule teine,16 miljoni kroonine pakkumus ASilt Trosa, kes tootmise jätkamisest huvitatud pole.
  Samuti märkis Mägi, et Ranna linnukasvatuse alla jääva maa 40 õigusjärgsest subjektist on Ranna linnukasvatuse ostmise vastu läbi investeerimisfirmade huvi üles näidanud paar inimest. «Iga õigustatud subjekt võib asuda parima pakkuja asemele, kui tal on maksta 18 miljonit krooni,» tõdes ta.
  AS Ranna Linnukasvatus läks pankrotti mullu 6. oktoobril.
  Ettevõtte võlad ulatuvad 17,7 miljoni kroonini. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.