26. veebruar 1996 kell 22:00

ESTO-päevade ajal korraldatakse kaubandusmess

Möödunud nädalal arutasid majandusministeeriumi ja Eesti ekspordinõukogu esindajad ESTO-päevade organiseerimiskomitee aseesimehe Ulvi Paff-Erikssoniga, kuidas korraldada tänavu augustis peetavatel ESTO-päevadel kaubandus- ja turismimessi Stockholmis.

Eesti majandustegevusega seotud üritus korraldatakse ESTO-päevade raames esimest korda ja see on mõeldud Eesti ettevõtjatele, kes soovivad oma tegevusala Rootsis tutvustada.

Messi Rootsi-poolne organisaator, väikeettevõtja Ulvi Paff-Eriksson viibib sel nädalal Eestis, et koos siinse majandusministeeriumi ja Eesti ekspordinõukogu esindajatega koordineerida messi korraldamise üksikasjad. Osaliselt toetab messi Eesti riik.

Ulvi Paff-Eriksson rääkis, et kuna ruumi ei ole messil kuigi palju, mahub seal osalema 25--30 Eesti firmat. Ta lisas, et omaette stendiga osalevad messil ka Rootsis tegutseva Eesti ettevõtjate klubi liikmed, kes ühtlasi abistavad messi eestlastest osalejaid tõlkidena.

Messi raames korralda-takse ka turismi- ja kaubandusseminar, millel on lubanud sõna võtta näiteks Rootsi ekspordinõukogu direktor Toomas Käbin, ärimehed Andres Küng ja Viktor Siilats jt.

Kaubandus- ja turismimess peetakse Stockholmis 4.--7. augustini ESTO-päevade ajal City Conference Center' sammassaalis. ÄP

Hetkel kuum