29. aprill 1996 kell 22:00

Seegi pood muutub tööstuskauba müüjaks

Seegi kaupluse ärijuhi Eik Kanepi sõnul spetsialiseerus kauplus ümber tööstuskaupade müügile ja kauplus hakkab tegutsema äritänava põhimõttel.

«Pudru ja supiga 2000m² Stockmanni toidukaupade osakonna vastu ei saa,» põhjendas Kanep tööstuskaupadele orienteerumist. Seegi poe omanik, AS C.A.T. hakkab Kanepi sõnul äritänavat haldama, ise oma müügiboksi seal ei avata.

Kaupluses on kokku 220 m², mis jagatakse 18 firma vahel 4 kuni 10 m² suurusteks boksideks. «Spetsialiseerume naiste, laste ja meeste kaupadele, majapidamistarbeid tuleb müügile vähesel määral,» lisas Kanep.

Lisaks kaupluse pidamisele tegeleb C.A.T. hulgikaubandusega ja arvutikoolitusega.

Seegi toidupood moodustas eelmisel aastal firma kogukäibest umbes 75 protsenti.

Hetkel kuum