• Jaga lugu:

  Piimahiir ehmatas

  Hiir hüppas, klient kargas ja piimakombinaat lehvitas tarbijalehe Kulutaja poole ehmunult rusikat. Nii võib iseloomustada olukorda, mis tekkis pärast seda, kui õnnetu piimaostja oli avastanud oma piimapakist ühe närilise.
  Mingisuguse kokkuleppe tulemusena ei avaldanud ajaleht piimatootja nime, kuigi iga vähegi laiema silmaringiga inimene saab aru, kellest on jutt. Tragikoomilisena mõjus aga salapiimakombinaadi peatehnoloogi seletus, et hiir ei saanud kuidagi piimapakki sattuda, kuna see läbib sõela, mille ühe avause läbimõõt on ainult üks millimeeter. Kas siit võib järeldada seda, et tavaliselt jäävad hiired kõik sõela taha pidama?
  Nali naljaks, aga tegelikult on tegemist ühe tähelepanuväärse juhtumiga, mis ühest küljest näitab tarbijale, et ajakirjandus pole teda jätnud ihuüksinda tootjate meelevalda ja teisest küljest sunnib kõiki tootjaid oma toodangu kvaliteediga senisest rohkem vaeva nägema.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Minister näeb põllumeestele ja vedajatele suuri muudatusi
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.
Brüsseli ambitsioonid kliimaneutraalsuse saavutamisel on kasvanud ja kuigi Eesti ettevõtjad on kohati olnud väga tublid, peavad näiteks maanteevedajad ja põllumajandajad astuma suure sammu edasi, leiab keskkonnaminister Tõnis Mölder.