• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Maksuameti esimene revisjon riigikontrollis

  Kalev Järvelille sõnul ei ole riigikontrolli raamatupidamise kontrollimises midagi erilist, sest maksuamet tahab teha revisjoni kõigis riigiasutustes. Riigikontrolli nimi on lihtsalt atraktiivsem kui kalaametil, lisas Järvelill.
  Maksuameti peadirektori sõnul on riigieelarveliste asutuste probleem selles, et vahel kiputakse maksma välja suuremaid palku, kui palgafond ette näeb. Küsimusele, kas riigikontrollis on makstud suuremaid palku, jäi Järvelill vastuse võlgu. «Riigikontrolli pole üldse kunagi kontrollitud,» lausus ta.
  Riigikontrolli raamatupidamist hakkavad läbi vaatama kaks maksuameti revidenti. «Mitte kunagi ei lähe revideerima üks inimene, teda saaks süüdistada siis altkäemaksu võtmises,» selgitas Järvelill.
  Teine probleem on Järvelille sõnul tulu- ja sotsiaalmaksu ülekandmise ununemine.
  Riigikontrolli peakontrolör Rein Randma väitis, et neil pole mingeid probleeme riigimaksude ülekandmisel.
  Riigikontrollil on omakorda kohustus kontrollida maksuametit. Viimati tehti seda aasta alguses ja siis leiti, et maksuamet peaks Pärnu ettevõttelt Savi sisse nõudma firmale ehitustööde eest liigselt makstud raha.
  «Me pole riskinud seda teha, sest leping on äärmiselt lakooniline ning tõenäosus raha tagasi saada on nullilähedane,» kommenteeris Kalev Järvelill.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.