• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eesti Gaasi aktsiate müüki arutatakse augustis

  ASi Eesti Gaas riigiaktsiate müüki hakkavad firma suuraktsionärid, Vene gaasikontsern Gazprom ja Saksa firma Ruhrgas, arutama augusti alguses. Suuraktsionäride viimatisel kohtumisel möödunud neljapäeval Eesti Gaasi aktsiate müük päevakorras ei olnud.
  30,6% ASi Eesti Gaas aktsiate valdaja Gazprom ja 15% aktsiate omanik Ruhrgas peavad omavahel selgeks tegema, kuidas jagatakse Eesti Gaasi riigile kuuluvad 39,3% aktsiaid, teatas varasemas intervjuus ASi Eesti Gaas peadirektor Aarne Saar.
  Tema sõnul on suuraktsionärid aktsepteerinud, et 17% Eesti Gaasi aktsiaid läheb avalikku müüki. Ülejäänud riigiaktsiate saatuse suhtes pole suuraktsionärid kokkuleppele jõudnud.
  Ehkki Saar avaldas lootust, et pärast presidendivalimisi Venemaal võetakse kohe ka Eesti Gaasi probleem lahendada, siiski viimatisel kokkusaamisel 11. juulil see päevakorras ei olnud.
  «Kahjuks on need inimesed, kes meie probleemiga tegelevad, puhkusel,» märkis Saar möödunud nädalal.
  Järgmine esindajate kogunemine on 12. augustil. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.