• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Sadam esimese poolaastaga rahul

  RE Tallinna Sadam esimese poolaasta kasum ja käive on auditeerimata andmetel vastavalt 64 mln ja 430 mln krooni, ütles ettevõtte pearaamatupidaja Meelis Asi.
  Meelis Asi sõnul on ettevõtte esimese poolaasta majandusnäitajad paremad, kui aasta alguses prognoositi. Samas ei tähenda edu Asi sõnul, et selline kasum ka aasta lõpuks jääb. «Juuli ja august ei ole meretranspordis kaupade aktiivse liikumise aeg,» lisas ta. Tänavu on firma juhtkond Asi sõnul plaaninud käivet ligi 750 miljonit krooni.
  Tallinna Sadama turundusosakonna juhataja Meelis Pihel ütles, et suurema kasvu kaubakäibest on andnud 68% vedellast, mille alla kuuluvaist kaubaartikleist võiks mainida naftat ja naftasaadusi. Vedellasti osakaal kasvas Piheli sõnul seetõttu, et firma on parandanud nafta ümberpumpamise ja ladustamise tingimusi. Meelis Pihel ütles, et eriti paranesid tingimused Muuga sadamas.
  Piheli sõnul on kaubakäibes laienenud vilja- ja segalastide osakaal. Tema väitel plaanib firma tänavu kaubakäibeks vähemalt 13 mln tonni, mullusega sama taset. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nordecon ehitab kaitseväele 10 miljoni eest laod
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Nordecon ehitab kaitseväele Harjumaale laod ja taristu ligi 10 miljoni euro eest, selgub börsiteatest.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Joe Biden süüdistab vaktsineerimata ameeriklasi majanduse aeglases taastumises
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden süüdistas reedel koroonaviiruse vastu vaktsineerimata ameeriklasi selles, et viimased aeglustavad USA majanduse taastumist, vahendab CNBC.