• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sõidukite arv kasvab stabiilselt

  Riiklikus autoregistrikeskuses (ARK) kanti juulis registrisse esmakordselt 3578 sõiduautot, 374 veoautot ning 48 bussi. Mootorrattaid registreeriti esmakordselt 18 ning haagiseid 198. regitreerimine püsib juunikuuga võrreldes samal tasemel, vaid sõiduautosid registreeriti 388 võrra rohkem.
  Esmakordselt registreeritud sõituautode TOP 10 on jäänud täpselt samaks, mis juunikuus. Eesotsas on Ford (831autot), Opel (548) ja Mazda (241). Lahtirebimiskatse on teinud Ford, mida registreeriti juulikuus 283 autot enam kui Opelit.
  Kõige rohkem esmakordseid registreerimisi oli ARKi Tartu büroos (1072), järgnesid Tallinna büroo (995) ja Pärnu büroo (698). Kõige vähem oli registrissekandeid väikseimas Kärdla büroos (10).
  Arvel olevate sõiduautode pingerea algusosa on sarnane juuni omaga, kohad on vahetanud vaid teises kümnes asuvad Fiat ja Volvo. Endiselt on arvel kõige rohkem VAZe ja Moskvitshe, järgnevad Ford ja Opel.
  Ford 4364
  Opel 3330
  Audi 1458
  Mazda 1307
  Volkswagen 1169
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Aimar Ventsel: Kesk-Aasia õppetund – autoriteet pole jumalast antud
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Pikemas perspektiivis on parem mõnevõrra võimu jagada, selmet panna alluvaid ihaldama absoluutset võimu pakkuvat ülemuse ametit, et siis ise sama autoritaarselt kõigile koht kätte näidata, kirjutab Kasahstani värske näite varal etnoloogiadoktor Aimar Ventsel.
Brenti nafta hind tõusis kolme aasta tippu
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Naftahinnad tõusid täna ning Brenti futuurid kerkisid viimase kolme aasta kõrgeima tasemeni. Investorid panustavad sellele, et pakkumine püsib jätkuvalt kitsas, vahendab Reuters.
Vilepuhuja märtri rollist välja tõstmine toob ettevõtjatele uusi kohustusi
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
Selleks, et vilepuhuja julgeks organisatsiooni kitsaskohtadele osundada, peab ta tundma end turvaliselt. Peagi rakenduv Euroopa Liidu direktiiv seab ettevõtetele konkreetsed nõuded tagamaks, et probleemidele tähelepanu juhtija ei satuks märtri rolli.
„Kartke ja oodake halvimat“: häkkerid ründasid Ukraina riigi veebi