• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USD taas endisel tasemel

  Dollari kurss Saksa marga suhtes, mis tõusis pärast marga repomäära kärpimist, langes juba eile harjumuspärasele tasemele tagasi. Eile õhtul võrdus üks dollar 1,477 DEMiga (11,82 kr). Ühe nõrgenemise põhjusena tuuakse Jaapani kvartaalsete juhtindikaatorite avaldamist selle nädala kolmapäeval. Dollari kurss langes 107,50 jeenini, veel üsna hiljuti oli kurss 110. Dow Jonesi tööstuskeskmine võttis USA turgude avanedes kursi allapoole -- esimese tunniga miinus 0,27% 5707 punktini.
  Soome marga kurss liikus eile eelmiste päevade tasemel, milleks oli 2,633--2,640 kr, kerge tendentsiga tugevnemise suunas. Rootsi krooni kurss langes hommikuselt 1,800 kroonilt õhtuks 1,795 kroonile. Seegi märgib viimase aja keskmist taset. Helsingi börsil toimus päeva esimesel poolel langus ja teisel poolel tõus, nii et kokku tuli 0,2% võitu 2131 punktini. Stockholmi börs tõusis 0,1% 1968 punktini.
  Rubla langes 13,5 punkti kursini 5340 RUR/USD. Tänane ametlik kurss jääb oksjonikursist maha -- 5327 RUR/USD.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Nordecon sõlmis 28 miljoni eurose lepingu
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Elcogen ehitab korealastele 75miljonise vesinikutehase
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Kaido Fridolin lahkus Oma Ehitaja juhtimisest
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.