• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsi käive oli eile ca 7 mln krooni

  Neljapäeval, 29. augustil, kaubeldi Tallinna börsil vaid aktsiatega -- Hüvitusfondi obligatsioonidega ühtegi tehingut ei registreeritud. Põhinimekirja 5 aktsiaga tehti kokku 57 tehingut, päevakäive oli 6 940 141,5 krooni. Börsi vabaturu nelja aktsiaga tehti 21 tehingut kogukäibega 1 438 342,35 krooni. Kogu börsisüsteemi päevakäive oli 8 378 483,85 krooni.
  Käive jagunes põhinimekirja aktsiate vahel eile enamvähem võrdselt. Alla miljoni kroonise käibega oli vaid Tallinna Panga aktsia. Suurim oli Ühispanga aktsia käive (1,83 mln kr). Põhinimekirja suurim tõusja oli +0,71 protsendiga Hoiupanga aktsia, suurim langeja oli Ühispank (--0,43%).
  Vabaturu aktsiad tegid eile kõik sammu ülespoole. Kõige rohkem tõusis Kalevi aktsia (+2,91%). Kui jälgida aga ostu-müüginoteeringuid, läks kõige rohkem edasi Norma aktsia. Käibelt edestas teisi samuti Norma aktsia -- 833 649 krooni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.