10. september 1996 kell 22:00

Elastne ja vetruv põrand

Kummipõrandate valmistamisel on kasutatud kvaliteetset kautshukit ja kummi, mida toodetakse nii looduslikul alusel kui ka sünteetiliselt. Nii naturaalse kui ka sünteetilise kummi põlemisel ei eraldu toksilisi gaase ja jäägid ühinevad ökosüsteemi algsete ja naturaalsete elementidena.

Kummipõrandakatte olulised eelised seisnevad suuremas elastsuses ja vetruvuses, mis tagavad kõndimise mugavuse, helineelduvuse, soojus- ja heliisolatsiooni. Võrreldes teiste materjalidega on kummipõrandakatteid lihtne paigaldada. Kummikate liimitakse aluspinnale kas plaatide või rullina. Võimalik on vuukide ühendamine keevispaela abil, mis muudab põranda edaspidise ekspluatatsiooni suhtes palju kindlamaks. Olenevalt tüübist on Pirelli kummipõrandakatted 2--6mm paksusega, kas reljeefse või sileda pinnaga ning valida on võimalik kuni 35 värvitooni vahel. Lahendatud on ülespöörded seinale koos sise-ja välisnurga detailidega, samuti valmistrepiastmed kas ühes tükis või eraldi detailidena.

Ekspluatatsiooni käigus on Pirelli kummipõrandaid kerge hooldada. Omades seejuures kõrget kulumiskindlust, on need väga laialdaselt kasutatud suure käidavusega ühiskondlikes hoonetes.

Hetkel kuum