15. september 1996 kell 22:00

Süüdistused enne valimisi

Valimiskampaania käigus on üsna tavaline, et erinevad valimisliidud ja erakonnad annavad katteta lubadusi või siis esitavad avalikkuse ees umbmääraseid süüdistusi, mille õigsust ei tõestata. Kahtlemata ei erine teistest erakondadest ka keskerakond koos oma liitlastega. Reedel toimunud valimisliidu Keskerakonna Liit pressikonverentsil väitsid Edgar Savisaare jüngrid, et Eestis on võim ja raha koondumas väheste inimeste kätte. Samas keeldusid pressikonverentsil osalejad aga nimetamast isikuid ja perekondi, kes Eestit varjatult valitsevad. Nimed lubati avalikustada pärast kohalikke valimisi.

Äripäev on veendunud, et keskerakondlaste lubadus avalikustada Eestit väidetavalt valitsevate perekondade nimed on üks nendest valimislubadustest, mis kunagi ei täitu. Kui selline nimekiri oleks keskerakonnal olemas, siis oleks see ka juba ammu avalikustatud.

Hetkel kuum