• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Välisfinantseerigu eeldused

    Suhtlemise avatus ja sügavus varieerub sõltuvalt konkreetsest olukorrast. Sellele, kes peab äris kiiresti kontakte sõlmima ning saavutama partneri usalduse, on toeks kokkuleppelised suhtlemismallid -- etikett. Igas suhtlevas inimeste paaris või grupis näitab viisakusmärkide vahetamise järjekord, alates esimestest tervitussõnadest ja esitlemisest, keda kohalolijatest nähakse hetkel kõrgeimal positsioonil olevana, keda teisena, kolmandana jne. Kõige mastaapsemate ürituste korraldamisel tuleks lähtuda välisministeeriumi protokolliosakonna koostatud institutsioonide hierarhiast. Asutustes järgib suhtlemisetikett ametipostide hierarhiat -- seda niikaua, kuni tegemist on töise olukorraga. On meeldiv, kui pidulikumate sündmuste puhul pääseb esikohale seltskondlik etikett: sel puhul on esimeste viisakusmärkide saaja alati daam ja alles seejärel teda saatev härra, olgugi ta tunnustatud tippjuht või mainekas ärimees.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Nordecon sõlmis 28 miljoni eurose lepingu
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Nordecon sõlmis enam kui 28 miljoni euro suuruse lepingu Rae valla Uus-Järveküla elurajooni ehitamiseks, selgub börsiteatest.
Elcogen ehitab korealastele 75miljonise vesinikutehase
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Tallinnas Ülemiste linnakus kütuseelemente tootev Elcogen sõlmis kokkuleppe Lõuna-Korea Uljini maakonna ja Next Energy Corporationiga Koreasse tehase ehitamiseks.
Kaido Fridolin lahkus Oma Ehitaja juhtimisest
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.
Oma Ehitaja üks omanikke Kaido Fridolin lahkus eelmisel nädalal ettevõtte juhtimisest ja jätkab ettevõttes nõukogu liiknena.