6. oktoober 1996 kell 22:00

Olümpia hotellis valmib tervisekeskus

Novembri algul valmib hotelli Olümpia 26. korrusel tervisekeskus Club 26, mille ehitamisse investeeris AS Hotell Olümpia 13 miljonit krooni, ütles Olümpia turundusjuht Helina Tuvike.

Varasem grillbaari asemel valmivas tervisekeskuses on jõusaal, 16 meetrine bassein, saunad, solaarium, kauplus ning baar. Samal ajal renoveeritakse hotelli ülemiste korruste välisfassaad ning vahetatakse aknad. Akende vahetus läheb maksma 3 mln krooni ja selleks saadi raha maja omanikult -- riigilt, ütles Olümpia tehnikadirektor Jaan Tomp.

Tervisekeskuse ehitamisse reinvesteeris hotell eelmise aasta kasumi.

Jaan Tomp rääkis, et praegu ei ole veel otsustatud, kas tulevikus hakatakse Olümpia katust kasutama helikopterite maandumisplatsina. Mingeid lisainvesteeringuid selleks tarvis ei ole, on ainult vaja tõsta praegu katusel olevad antennid katuse äärele, lausus ta.

Tomp kinnitas, et nõu on peetud Soomes helikopterilendudega tegeleva firmaga Helikopteripalvelu OY, kes on huvitatud hotelli katuse kasutamisest helikopterite maandumiskohana. ÄP

Hetkel kuum