• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Valgusdiood eristab kontoris heliseva telefoni

  Matsushita Electric Corporation tõi sügishooajaks turule uue põlvkonna digitaalsete telefonijaamade seeria VB-9. VB-9 on keskjaam, mille ülesanne on rahuldada tänapäevase kontori keerukad vajadused telefonside vallas.
  VB-9 seeria koosneb kahest mudelist -- VB-9 616 ja VB-9 824 --, mis võimaldavad laia valiku tava- ja süsteemitelefonide kasutamist. Nende uute telefonijaamade konfiguratsioon varieerub neljast välis- ja kaheksast siseliinist kuni maksimaalse kaheksa välis- ja 24 siseliinini.
  Süsteemitelefonid uutele jaamadele on uudse disaini ja lahendustega, mis nende telefonide kasutamise võimalikult hõlpsaks teevad. Suur kahe reaga ekraan eliitmudelitel annab infot alates kuupäevast ja lõpetades tekstiteadetega.
  Uudne suur liiniklahv teeb liini valiku eriti lihtsaks. Uudne on ka lai valgusdiood, mis aitab eristada helisevat telefoni toas, kus kasutusel enam kui üks telefon.
  VB-9 peaks olema loogiline valik väikse või keskmise kontori jaoks mitmel põhjusel. Esmatähtis kasvava ja areneva ettevõtte jaoks on telefonijaama paindlikkus.
  VB-9 jaamad on loodud teie momendivajadusi arvestades ning tulevikuvajadusi silmas pidades. Mõlemad mudelid pakuvad rikkalikult võimalusi, mis peaksid rahuldama ka kõige nõudlikumat klienti.
  Silmapaistvamatest võiks nimetada võimalust ühendada selle jaamaga kõiksuguseid seadmeid, mis kasutavad telefoniliini. Näiteks võiks tuua traadita telefoni, faksi, krediitkaardi kontrollija, arvuti, modemi, automaatvastaja jne.
  Kõnede piirajaga saab igale kasutajale määrata personaalsed piirid väljahelistamiseks. Telefonijaamadel on päevane, lõunane ja öine töörezhiim.
  Samuti on neil SMDR-port arvutil või printeril kõnearvestuse pidamiseks. Ka on telefonijaamadel uksetelefoni, sensori ja/või ukseluku ühendamise võimalus.
  DISA automaatne sekretär ei lase ühelgi kõnel kaotsi minna ja lubab väljast helistada vajalikule töökohale sekretäri kasutamata.
  VB-9 jaamadele pakutakse kaasa ka komplekslahendusi, alates projekteerimisest kuni paigaldamiseni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Venemaa gaasijuhe kuumutab Saksamaa koalitsiooni lõhenemist
Venemaalt Saksamaale kulgev gaasijuhe Nord Stream 2 on juba löönud kiilu Saksamaa ja USA vahele ja külvanud lahkarvamusi Euroopas. Nüüd, mil kasvab hirm, et Venemaa ründab Ukrainat, on sellest saanud tüliõun ka Saksamaa valitsuse sees, kirjutab Financial Times.
Venemaalt Saksamaale kulgev gaasijuhe Nord Stream 2 on juba löönud kiilu Saksamaa ja USA vahele ja külvanud lahkarvamusi Euroopas. Nüüd, mil kasvab hirm, et Venemaa ründab Ukrainat, on sellest saanud tüliõun ka Saksamaa valitsuse sees, kirjutab Financial Times.