10. oktoober 1996 kell 22:00

Kauburile kaks ostusoovi

Blumenau ei avalikustanud pakkumuse teinud firmade nimesid ega pakutud ostusummat. «Võin vaid lisada, et mõlemad pakkumused on võrdväärsed,» oli Blumenau napisõnaline. Blumenau andmeil on üks firma registreeritud Tartu maakonnas ja teine linnas, mõlemad tegelevad kaubandusega. Täna arutab pakkumusi linnavalitsus.

Veebruaris püüdis linnavalitsus tulutult erastada Kauburi ladusid, et nende müügist laekuvate summadega vähendada Kauburi kaubamaja pangavõlga. Kauburi kaubamaja direktor Johannes Käi iseloomustas üle poole aasta kestnud erastamist kui laadal hobuse rollis olemist, mis pole hästi mõjunud ei kollektiivile ega ärisuhetele. Kauburi eelmise aasta käive oli üle 43 miljoni krooni. «Loodame kõigest hoolimata tänavu sama suurt käivet,» lisas Käi. Kauburi kaubamajas on müügipinda 1095 m².

Blumenau sõnul käib ettevalmistus ka Tartu suurima munitsipaalomanduses oleva kesklinna kaubahalli erastamiseks.

Hetkel kuum