13. oktoober 1996 kell 22:00

Saku õlletehas avaldas 8 kuu kasumi

Nädal tagasi alanud ja vahepeal veidi vaibunud aktsiate hindade tõus jätkus reedel uue hooga. Pea kõik Tallinna börsil ja selle vabaturul kaubeldavad aktsiad kallinesid, vaid Ühispanga aktsia lõpetas reedel 2,3% eelmisest õhtust madalamal.

Reedel kaubeldi kõigi börsisüsteemi aktsiatega, kokku registreeriti 257 tehingut. Börsi ja vabaturu päevakäive oli kokku 28 717 082,05 krooni.

Reedel avaldas Saku õlletehas käesoleva aasta kaheksa kuu majandustulemused. Nagu varem ennustatud, ei pakkunud tänavune suvi õllemeistritele just kõige paremat teenimise võimalust ja nii jäi Saku õlletehase kasum eelmise aasta sama perioodi kasumile 4--5 mln krooniga alla. Mäletatavasti on varasemates prognoosides pakutud õlletehasele aastakasumi samasuurt kasvu.

Hetkel kuum