• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Toidukaupade ekspordiks ja impordiks lubatud tollipunktid

  Alates järgmise aasta 1. jaanuarist on lubatud toidukauba, toidulisandi, taimede ja taimsete saaduste Eesti tolliterritooriumile sissevedu ja väljavedu Eesti tolliterritooriumilt ainult kindlate tollipunktide ja -postide kaudu. Nendeks on Talinna linnasadam, Kopli, Muuga, Pärnu-, Lehtm- ja Roomassaare sadamad, Tallinna lennujaam, Narva ja Valga tollipunktid maanteel ja raudteel, Ikla ja Luhamaa maanteede tollipunktid ning Eesti Posti tollipunktides järelevalveametniku väljakutse korral.
  Ainult väljakutse korral teostatakse järelevalvet ka Lehtma ja Roomassaare sadamates. Pärnu sadamas toimub järelevalve kella 8--16 ja Tallinna lennujaamas kella 8--24. Ülejäänud kohtades teostab järelevalveametnik toidukaupade, lisandite, taimede ja taimsete saaduste järelevalvet ööpäev läbi.
  Ühtlasi tunnistatakse kehtetuks 1992. aasta 19. oktoobri Vabariigi Valitsuse määrus «Riigi taimekarantiini inspektsiooni piirikontrolli kehtestamise kohta Eesti Vabariigi territooriumil.» ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Kallas lubas kaaluda ettevõtete võrgutasude vähendamist ja hinnalae seadmist
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.
Koalitsioonipartneriga peetavate läbirääkimistega rappa jooksnud Reformierakonna juht ja peaminister Kaja Kallas lubas teisipäeval siiski kaasa mõelda uute toetuste kehtestamisele.