• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  McCann-Erickson otsib Eestis koostööpartnerit

  McCann-Ericksoni esindajatel on praegu pooleli läbirääkimised reklaamifirmaga Division. Divisioni tegevdirektor Agne Sikkut ütles, et agentuur ei ole teinud koostöö osas lõplikku otsust. «Läbirääkimised küll käivad, kuid need võivad lõppeda kas nii või naa,» sõnas Sikkut.
  Ta ei soovinud kommenteerida, millised on rahvusvahelise reklaamiketi tingimused koostöö osas. Äripäeva andmetel soovib McCann-Erickson osta osalust Divisionis. Seni ei ole Division seotud ühegi rahvusvahelise reklaamiketiga.
  McCann-Erickson tegi varem koostööd reklaamifirmaga Vatson & Vatson, kes teenindab mitut keti klienti Eestis. Vatson & Vatsoni direktor Rain Teimann sõnas, et koostöö klientidega jätkub ka praegu. Ta ütles, et McCann-Ericksoni esindajad tegid osaluse müümise ettepaneku ka Vatson & Vatsonile.
  Rain Teimanni sõnade kohaselt on McCann-Erickson pidanud läbirääkimisi mitme Eesti reklaamifirmaga, otsides endale partnerit, kes müüks neile osaluse firmas soodsamatel tingimustel.
  Teimann sõnas, et mida aktiivsemalt hakkavad lääne firmad kinnitama Eestis kanda, seda suuremaks muutub reklaamikettide vajadus leida endale püsiv koostööpartner.
  «Meie ennast neile peale ei suru, kuna meil pole selleks vajadust,» kinnitas Teimann. «Soovitasime keti esindajatel pöörduda Divisioni poole ja mul oleks hea meel, kui nende koostöö sujuma hakkab.»
  Vatson & Vatsoni klientide hulka kuulub nii McCann-Ericksoni kui reklaamikettide Young & Rubicam ja Leo Burnett Co kliente.
  Enamik Eesti suuremaid reklaamiagentuure on seotud mõne rahvusvahelise reklaamiketiga kas osaluse või koostöölepingu kaudu. Suurematest agentuuridest pole koostöölepingut seni sõlminud veel Division, Kontuur ja Vatson & Vatson.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Loorits: kas läheme taastuvenergiale üle või maksame miljard eurot aastas?
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tänane olukord elektriturul ei ole mitte taastuvenergiale ülemineku, vaid taastuvenergiale mitte ülemineku tulemus, kirjutab Kaamos Energy juht Mihkel Loorits.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Ruth Oltjer: börsilt raha küsida on minu jaoks liiga aeglane ja kohmakas
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.
Tippjuht Ruth Oltjer kirjeldas Äriplaan 2022 konverentsil tagasivaatavalt, kuidas tema ettevõttele oli koroonakriisis prioriteediks Eesti riik. Ta ütles, et kriisi ajal oli tal riigiametitega suurepärane koostöökogemus, kuid mõned otsustamatud ametnikud on siiski tõrvatilgaks meepotis.