• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kunst juhi kabinetis loob firma imagot

  Firmajuht peab arvestama, et kabinetti esmakordselt sisseastunud otsivad sealt vastuseid küsimustele nii juhi kui firma kohta. Esmapilk haarab üldist ilmet, mille loomisel mängivad oma osa kabinetti valitud kunstiteosed. Tühi sein ei ole kompromiss, pigem tekitab kõledust, Kunstiteosed muudavad selle hubasemaks.
  - Kui teil on vähegi võimalik osaleda oma kabineti sisustamisel, muretsega sinna kunstiteosed ja tehke seda läbimõeldult. Kui te olete galeriis märganud mõnd pilti, mõelge, kuidas see võiks kabinetis teid iseloomustada või kuidas see mõjutab kabineti üldilmet. Kunsti ostmisel on raske teha ettekirjutusi, kuna see on seotud isiku subjektiivse lähenemisega kunstnikule, stiilile, teemale. Kabineti sisustamisel on nendest kriteeriumidest vähe. Kabinet kui tööruum piirab subjektiivseid valikuvabadusi.
  - Konservatiivse pilguga vaadates ei peaks juhi kabineti seinal rippuv pilt olema liiga pealetükkiv ja pretensioonikas. Ta ei tohiks kogu sisseastuja tähelepanu endale tõmmata, peaks sobima interjööriga, täiendama nii firma kui ka juhi imagot ja olema heatasemeline ning professionaalne.
  - Temaatiline sobivus ei tähenda, et peaksite otsima teost, mis kajastaks teie firma tegevust, vaid mis oleks üldiselt temaatikalt kabinetti sobiv. Kabinetis ei ole kohustuslik eelistada aktile loodusmaastikku.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.